Integratie Marketplace

We zijn erg blij om aan te kondigen dat onze Integratie Marketplace nu live is!

Wat is de Integratie Marketplace?

Blader door onze bibliotheek van partners en integraties, lees meer over de functionaliteiten en de installatie en vraag meer informatie aan - allemaal direct vanuit je portaal. Onze visie is om de bibliotheek van beschikbare integraties voortdurend uit te breiden en voort te bouwen aan de hand van jouw feedback.

Waar kan ik de Integratie Marketplace vinden?

De Marketplace is beschikbaar via je Virtuagym portaal door te navigeren naar het zijbalk-menu en te klikken op "Marketplace" in de linkerbenedenhoek, tussen de systeeminstellingen en mobiele apps.

Wie heeft er toegang tot de Integratie Marketplace?

Deze feature is beschikbaar voor alle personeelsleden

Hoe kan ik meer leren?

Bekijk de Marketplace in je portaal en als je vragen hebt, neem vooral contact op met ons Client Success Team via support@virtuagym.com.