Richtlijnen voor de styling met jouw bedrijfslogo

Logo
Voor het beste resultaat in jouw portal en apps moet het logo  aan de volgende voorwaarden voldoen:

- Met een transparante achtergrond
- In hoge resolutie

Transparante achtergrond
Als je jouw logo zonder transparante achtergrond aanlevert, wordt deze in het portaal met een witte rand eromheen weergegeven. Dit ziet er in de app en het portaal minder professioneel en mooi uitzien.

Om er zeker van te zijn dat jouw logo geen witte achtergrond heeft, kun je ons het beste een vectorbestand van jouw logo toesturen.

Vectorbestanden worden meestal aangemaakt in Adobe Illustrator en worden opgeslagen als .ai, .eps, .svg en .pdf.

Als je geen vectorbestand hebt, kun je jouw logo ook in .png-formaat aanleveren, maar dan moet je er wel voor zorgen dat deze een transparante achtergrond heeft.

Logo-resolutie
Voor de beste logo-resolutie geldt ook weer dat vectorbestanden het beste bestandsformaat  zijn om met ons te delen. Dit stelt onze designers in staat om wijzigingen aan te brengen aan het logo zonder kwaliteitsverlies. Bijvoorbeeld het verwijderen van de mogelijke achtergrond of het aanpassen van de grootte van jouw logo.

Als je geen vectorbestand hebt, kun je jouw logo ook in een .png-formaat aanleveren. Zorg er dan voor dat het bestand een minimale groote heeft van 1024x1024px. zodat we jouw portaal zo mooi mogelijk kunnen stylen.

Stuur je logo's op naar support@virtuagym.com. Je kunt ook kleurcodes en een website meesturen zodat wij jouw huisstijl kunnen gebruiken om jouw virtuagym portaal te stylen.