Mobiele Apps | Hoe koppel ik Apple Health en Google Fit met Virtuagym?

Apple Health

Om Apple Health the koppelen met je virtuagym app, volg je de volgende stappen:

Stap 1: Ga naar de Virtuagym app en klik op “Account” rechtsonder

Stap 2: Klik op “Koppeling maken” bij Apparaten & Connecties

Stap 3: Daar zie je Apple Gezondheid App staan, klik op “Instellingen”

Stap 4: Klik op “Schakel alle categorieën in” of klik op de categorie die je wilt toestaan.

Wil je de toestemming weer uitzetten? Ga dan naar de Apple Health app:

> Bronnen > Virtuagym app > Schakel alle categorieën uit

Google Fit

Stap 1: Ga naar de Virtuagym app en klik op “Account” rechtsonder

Stap 2: Klik op “Toon alles” bij Apparaten & Connecties

Stap 3: Schakel het schuifje aan bij Google Fit

Om te controleren of het goed is gekoppeld:

• Ga naar de Google Fit app > "Instellingen" > “Gekoppelde apps beheren”

Wil je een derde app zoals Strava bijvoorbeeld koppelen met Virtuagym, ga je naar de Strava app en koppel je het eerst met Apple Health of Google Fit, zodat de data daarna in de Virtuagym app komt.

Klik hier om te zien welke data er in Virtuagym komt.