Mobiele Apps | Virtuagym toevoegen aan je App Store Connect account

Vanwege de specifieke richtlijnen die Apple heeft uitgevaardigd met betrekking tot iOS-app-releases, zijn er een aantal extra vereisten waaraan wij moeten voldoen om je app onder je merknaam te ontwikkelen en te publiceren. Deze vereisten zijn van toepassing op alle bedrijven en ontwikkelaars die in de App Store willen werken. We kunnen we niet langer apps publiceren voor eenmansbedrijven en klanten zonder Apple apparaat. Je moet je ook inschrijven voor het Apple Developer Account, en de jaarlijkse vergoeding van 99$ aan Apple betalen om een branded app te mogen hebben.

Omdat deze wijzigingen rechtstreeks door Apple werden uitgegeven, moest Virtuagym de huidige richtlijnen herzien en de processen veranderen om iOS-apps voor jou te kunnen blijven ontwikkelen. Meer informatie over nieuwe richtlijnen is te vinden op de website van Apple: https://developer.apple.com/support/enrollment/

Tijdens dit proces moet je Virtuagym uitnodigen om je accounts te beheren via de App Store Connect website. Dit geeft ons toestemming om de mobiele app van het merk namens jou te publiceren.

BELANGRIJK

Houd er rekening mee dat Apple je tijdens het ontwikkelingsproces een e-mail kan sturen over jouw app. Antwoord NIET op Apple! Als je een e-mail ontvangt die een antwoord vereist, neem dan altijd eerst contact met ons op en wij zullen alle communicatie met Apple afhandelen totdat jouw app live is.

Je zult deze stappen moeten doorlopen:

1. Creëer een extra Gmail-adres. Voorbeeld: VirtuagymCustomApp@gmail.com t
  2. Voeg een teamlid toe aan je App Store Connect account
  3. Verstuur de uitnoding naar dit account en accepteer deze met het aangemaakte Gmail adres. Let op, deze link verloopt binnen drie uur. Neem contact op met support@virtuagym.com om te laten weten dat je bovenstaande stappen hebt doorlopen.

1. Een extra Gmail-adres creëren

A. Ga naar Gmail

B. Klik op Een account makenGmail.PNG

C. Vul alle nodige informatie in om het account aan te makenGmail_account_aanmaken.PNG

2. Een teamlid toevoegen aan App Store Connect Account

Volg deze stappen om Virtuagym uit te nodigen voor App Store Connect:

A. Meld je aan bij App Store Connect met de Apple ID en het wachtwoord van je bedrijf.

B. Selecteer Gebruikers en rollen.

C. Klik linksboven op de + knop naast "Gebruikers".

D. Je bevindt je nu op de pagina "App Store Connect-gebruiker toevoegen". Voer de volgende gegevens in en klik op Volgende.

• Voornaam: VG
  • Achternaam: Ontwikkelaar
  • E-mail: Gebruik het aangemaakte e-mailadres.
  • Gebruikersrol: Admin
  • Klik op ''Access to Certificates, Identifiers & Profiles''.
  • Klik op Invite. (LET OP: deze uitnodiging verloopt na 3 uur!!)

Log nu uit op App Store Connect!

4. Accepteer de uitnodigingen die je zojuist hebt verstuurd naar het aangemaakte Gmail adres.

A. Maak een Apple ID aan voor het Gmail-adres die je bij stap 1 hebt aangemaakt (deze is voor ons nodig om te kunnen inloggen op Apple en staat los van het Apple ID van je bedrijf)

B. Log in op het Gmail account die je bij stap 1 hebt aangemaakt

C. Controleer of je de uitnodiging hebt ontvangen

D. Accepteer de uitnodiging voor de App Store Connect

E. Als je bovenstaande stappen hebt gedaan, stuur ons de inloggegevens van het Apple ID die je met het Gmail adres hebt gemaakt naar support@virtuagym.com