Mobiele Apps | Inschrijven voor het Apple Developer-programma

Vanwege de specifieke richtlijnen die Apple heeft uitgevaardigd met betrekking tot iOS-app-releases, zijn er een aantal extra vereisten waaraan wij moeten voldoen om je app onder je merknaam te ontwikkelen en te publiceren. Deze vereisten zijn van toepassing op alle bedrijven en ontwikkelaars die in de App Store willen werken. We kunnen we niet langer apps publiceren voor eenmansbedrijven en klanten zonder Apple apparaat. Je moet je ook inschrijven voor het Apple Developer Account, en 99$ jaarlijkse vergoeding aan Apple betalen om een branded app te mogen hebben.

Omdat deze wijzigingen rechtstreeks door Apple werden uitgegeven, moest Virtuagym de huidige richtlijnen herzien en de processen veranderen om iOS-apps voor jou te kunnen blijven ontwikkelen. Meer informatie over nieuwe richtlijnen is te vinden op de website van Apple: https://developer.apple.com/support/enrollment/

Je kunt je inschrijven voor het Apple Developer-programma als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

• Je bent géén eenmansbedrijf
  • Je hebt een Apple-apparaat (Apple moet je identiteit verifiëren)
  • Je hebt een DUNS-nummer (indien niet - klik hier)
  • Je hebt een nieuwe Apple ID aangemaakt (als dat niet het geval is - klik dan hier)

AAN DE SLAG!

Ga naar Apple Developer en meld je aan met je nieuwe Apple ID. Als je deze nog niet hebt aangemaakt volg de stappen van dit artikel.

Algemene voorwaarden accepteren

Klik op 'Word lid van het Apple Developer Program'.

Je wordt doorgestuurd naar het Apple Developer Program. Klik rechtsboven op 'Inschrijven'.

Scroll naar beneden en klik op de knop 'Start uw inschrijving'.

Als je tegen het volgende aanloopt kun je kijken of het m.b.v. dit artikel lukt om de twee factor authenticatie aan te zetten en anders zul je contact moeten opnemen met Apple Support omdat dit buiten ons om gaat.

Kies de optie "Ik ontwikkel apps als bedrijf / organisatie". Je moet persoonlijke basisgegevens verstrekken, waaronder je naam, adres en je D-U-N-S-nummer.

Voer de volgende informatie in de sectie Organisatie-informatie in:

• Naam juridische entiteit: Je bedrijfsnaam, met vermelding van het type entiteit (NV,BV, enz.)
  • D-U-N-S® nummer
  • Website
  • Telefoonnummer: Apple zal dit telefoonnummer gebruiken om je identiteit te verifiëren, zorg ervoor dat dit nummer correct is
  • Belasting-ID/Nationaal ID-nummer: Dit veld is facultatief.

Ingestuurd - wat nu?

Apple is nu je aanvraag aan het verwerken en zal het nummer dat je hebt opgegeven bellen, in de komende twee weken, om je inschrijving te controleren. Na verificatie moet je een e-mail ontvangen naar je Apple ID e-mailadres met een betalingslink. Wanneer je deze e-mail hebt ontvangen en betaling hebt voldaan, volg dan deze handleiding (voeg ons toe aan de dev-account).