1. Bedrijfsinstellingen

Bekijk deze video om jouw bedrijfsinstellingen goed in te stellen.

Vul na het bekijken van de video de bedrijfsinstellingen in voor jouw bedrijf.

Maak hiervoor gebruik van de Academy

Hier vind je meer informatie over het instellen van de Klantinstellingen.

Lees dit artikel als je meer wilt weten over de Notificatie instellingen.

Voor meer informatie over de Portaalinhoud kun je dit artikel lezen.

Als je je Marketinginformatie in wilt stellen lees dan dit artikel.

Ook de Voortgangswaarden moeten voor het gebruik  van het portaal worden ingesteld.