Workouts | Hoe creëer ik een superset, een circuit of HIIT training?

Wanneer u een trainingsplan opstelt voor uw cliënt, is de kans groot dat u een superset of circuit in dit plan wilt opnemen.

U kunt dit eenvoudig doen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Creëer de volledige training.

2. Selecteer de oefeningen die jij in de Superset wilt hebben en kies de optie "Koppel".

3. Jouw oefeningen zijn nu gekoppeld aan een Superset en klaar om te worden gedupliceerd voor herhaling, verwijderd of ontkoppeld, afhankelijk van jouw behoeften.

4. Op deze manier kun je zoveel rondes Supersets maken als jij wilt!

In tegenstelling tot herhalingsgebaseerde activiteiten, vinden er geen herhalingen van cardio-activiteiten plaats. Jij kunt echter nog steeds verschillende cardio-activiteiten koppelen en een circuittraining of HIIT-training maken:

Wanneer een lid de activiteitenkalender opent in een webbrowser, zullen ze niet in staat zijn om de gekoppelde Supersets oefeningen te zien. Als ze de browser willen gebruiken om de training te bekijken, zullen ze, zodra ze op "Speel workout" klikken, de Superset kunnen zien in de videoweergave.

Als alternatief kunnen ze de training ook afdrukken.

Of leden kunnen hun mobiele app gebruiken om de gekoppelde Superset-training te zien,die u voor hen hebt gemaakt.