Workouts | Supersets en circuits creëren in trainingsplannen

Hier vind je een handleiding om te leren hoe je trainingen kunt maken met Supersets en circuits:

1. Voeg een aantal oefeningen toe die deel zullen uitmaken van de superset/het circuit en selecteer het selectievakje dat rechts van elke oefening verschijnt.

2. Nu de oefeningen zijn geselecteerd, kunt u de knop "Koppel" op de blauwe balk zien. U kunt deze optie zo selecteren dat de oefeningen aan elkaar gekoppeld zijn.

Zoals je kunt zien, zijn de oefeningen met elkaar verbonden. Vergeet niet dat als u de superset/circuit wilt opheffen, u het selectievakje aan de rechterkant kunt inschakelen. Klik dan op de knop "Ontkoppelen".

Nu ben je klaar met het maken van je superset. Vergeet niet dat de superset zal verschijnen op de mobiele app en ook op de gedrukte versie van de trainingsplannen: