Kassa | Hoe de voorraad bij het verkooppunt te houden

Met de POS kun je nu bijhouden hoeveel producten je op voorraad hebt. U hoeft maar een paar eenvoudige stappen te doen en het systeem zorgt voor de rest.

1. Wanneer u een product toevoegt aan uw verkooppunt, moet u de optie "Product is op voorraad" selecteren:

2. Ga terug naar het overzicht van producten en u ziet onder "Voorraad", 0 producten. Klik op de zwarte pijl die eronder wijst en voeg handmatig de hoeveelheid product(en) toe die u op voorraad heeft:

3. Telkens u één of meerdere artikelen van het product via het verkooppunt verkoopt, zal het bedrag onder "Voorraad" automatisch dalen.

4. Wanneer deze hoeveelheid weer naar 0 gaat of wanneer u meer voorraad krijgt, hoeft u deze alleen nog maar handmatig toe te voegen: