Bedrijfsinstellingen | Verjaardagsemails

Wilt u uw leden op hun verjaardag feliciteren door ze een vrolijke e-mail te sturen? Zo doe je dat!

Ga naar Bedrijfsinstellingen > E-mailsjablonen

Scroll helemaal naar beneden en activeer de verjaardagsmail

Klik na activering op de Verjaardag E-mail om deze te personaliseren. We hebben een standaard sjabloon (zie hieronder). Deze kun je volledig naar je eigen wensen personaliseren. Na het bewerken kunt u het altijd resetten naar de standaard mailinstellingen, of u kunt ervoor kiezen om een test e-mail te sturen naar uzelf (vind deze knop onder de sjabloon)