Algemeen | Snelkoppelingenmenu voor de apps

Virtuagym biedt jou verschillende tools waarmee u uw bedrijf kunt beheren en uw klanten kunt coachen. We weten dat je sommige apps vaker gebruikt dan andere en daarom bieden we je een snelkoppelingenmenu om je te helpen tijd te besparen bij het gebruik van jouw favoriete apps.

Volg deze eenvoudige stappen om het in te stellen:

Klik op uw naam in de rechterbovenhoek om de lijst met apps weer te geven.

Klik op de apps van uw voorkeur op "Toevoegen aan het menu".

Klik op de 9 blokjes en sleep de apps van de witte balk naar de bovenste balk.

Klik op het pictogram van de app waartoe u toegang wilt hebben.

Zo eenvoudig is het!