Hoe u de creditgeschiedenis van uw klanten kunt controleert

Na het toekennen van credits aan een klant (binnen een lidmaatschap of handmatig) is het mogelijk om te controleren wanneer deze credits werden toegekend, voor welke periode, en wanneer ze werden afgetrokken.

Om een volledig overzicht te krijgen van deze geschiedenis, kunt u naar Klanten & Personeel > Klantprofiel > Producten.

Klik nu op "Opties" naast de credit die u wilt controleren en selecteer "Bekijk creditgeschiedenis".

Klik nu opnieuw op Opties > Gedetailleerd overzicht

U kunt zien wanneer deze credits zijn (of worden) toegekend, wanneer ze worden afgetrokken en wanneer ze geldig zijn. Verder kunt u in de "Notities" zien waarom deze credits werden toegekend of afgetrokken.