Life-Fitness | Hoe koppel ik Life-Fitness met Virtuagym

Naast Twitter en Fitbit kun je nu ook je voortgang via Life-Fitness koppelen aan Virtuagym. De fitness-apparatuur van Life-Fitness registreert de intensiviteit, duur en verbruik op een apparaat en voert dit meteen door in je eigen voortgang.

Ga naar je privé-account

Accountinstellingen

Linker Menu > Koppelingen

Klik achter Life-Fitness op 'Koppelen'

Je inloggegevens en wachtwoord van je Life-Fitness account in. Geen inloggegevens? Geen nood, je kunt dit op de website van Life-Fitness aan maken, waarna je deze gegevens kunt invullen in de koppeling.

Life-Fitness is nu met je account gekoppeld. Om je gegevens door te geven, scan de QR-code van het fitnessapparaat en je activiteit wordt doorgevoerd!