Mobiele Apps | Hoe pas ik de tekst op de 'Word PRO'- pagina aan

Je kunt zelf beslissen of je al je leden automatisch PRO maakt, of dat je het pro-lidmaatschap apart verkoopt en de leden ervoor laat betalen. Als je meer wilt lezen over het verkopen van het PRO-lidmaatschap, kijk dan hier.

Wanneer een lid geen PRO is, is er een optie zichtbaar in het Mobiele App menu met 'Word PRO'.

Er staat altijd een standaard tekst, maar je kunt deze eenvoudig aanpassen. Je kunt deze tekst aanpassen door de volgende stappen te volgen:

Ga naar Bedrijfsinstellingen

Ga naar Mobiele apps

Ga naar Andere instellingen

Bewerk de tekst

Klik op Opslaan