Klanten & Personeel | Een intakeformulier toevoegen aan een klantprofiel

Een intakeformulier kan als screeningtool gebruikt worden voor elke klant die van plan is met een trainingsprogramma te starten.

U kunt een intakeformulier toevoegen aan het account van uw lid:

Klanten & Personeel > selecteer klant > Coaching > teken Par-Q

Als u intakeformulieren van deze klant hebt, kunt u deze scannen en toevoegen aan het tabblad 'Bestanden' in het cliëntprofiel.

Door het vinkje aan- en uit te vinken in het coaching tabblad kun je ervoor zorgen dat leden een waarschuwing te zien krijgen of zelfs geweigerd worden bij de check-in als ze geen intakeformulier ingevuld hebben.