Toegangscontrole | Gebruiken kassalade

Voor meer informatie over de POS kassalade specificaties, bekijk dit artikel.

Om de POS lade te installeren, bekijk dit artikel

Als de POS lade geïnstalleerd is en klaar om te gebruiken, kan de Virtuagym Check-in Client software worden gedownload om de lade met ons systeem te kunnen verbinden.

• Ga naar de Bedrijfsinstellingen > Koppelingen

• Maak een nieuwe Check-in koppeling

Vul alle gegevens in. Het is belangrijk dat er een naam wordt ingevuld, de rest kan worden ingevuld met de informatie van het bedrijf.

Voor meer informatie over de Check-in instellingen, lees dit artikel.

Installeer de Check-in-client op de PC

Nu de hardware is aangesloten kan de software op de PC worden geïnstalleerd. Gebruik dit programma om de software te installeren. Als de download is afgerond, start dan de applicatie op. Er zal dan eerst een pop-up verschijnen dat er een reader moet worden toegevoegd, klik dan op OK. Als je in het witte scherm terecht komt, ga dan verder met de volgende stap die onderaan dit artikel is vermeld "Toevoegen van de Check-in reader".

Toevoegen van de POS kassalade

Ga naar de taakbalk onderin het scherm aan de rechterkant, klik met de rechtermuisknop op de oranje check-in client icoon en open de instellingen.

Selecteer de rechter COM port voor de kassalade en herstart de applicatie. Klik op 'test port' om te zien of de lade opent.

Ga naar 'Kassa' in je portaal en koop een aantal items, selecteer de 'cash' betaalmethode en de kassalade zou moeten openen.