Toegangscontrole | Met welke types hardware koppelt Virtuagym?

De incheck software van Virtuagym biedt de mogelijkheid te koppelen met veel verschillende soorten hardware. Het is ook mogelijk om klanten handmatig in te checken, dan is er geen hardware nodig.

Dit is de hardware waarmee we contact maken:

RFID Lezer

Leer meer over de specificaties, hoe te installeren en te gebruiken .

Barcode scanners

Leer meer over de specificaties, hoe te installeren en hoe te gebruiken.

Tourniquet

Leer meer over de specificaties, hoe te installeren en hoe te gebruiken.

Magneetstrip lezer

Leer meer over de specificaties, hoe te installeren en te gebruiken.

Bonprinter

Leer meer over de specificaties, hoe te installeren en te gebruiken

Kassalades

Leer meer over de specificaties, hoe te installeren en hoe te gebruiken.

N.B.:

Onze check-in software werkt alleen op WINDOWS systemen, dus je hebt een Windows computer nodig om de hardware te koppelen aan onze software. Dit geldt voor zowel de check-in hardware als de bonprinters en kassalades

N.B. 2:

Er zijn veel verschillende soorten hardware met verschillende specificaties. Om deze reden, kunnen wij niet garanderen dat hardware die niet overeenkomt met het bovengenoemde, werkt met ons systeem. Neem contact op met Support of je account manager om na te gaan of jouw hardware werkt met ons systeem.