Roosteractiviteiten toevoegen aan Google Kalender

Wanneer je een les hebt geboekt, kun je dit event toevoegen aan je Google Kalender. Wat je hier wel voor nodig hebt is een e-mail bevestiging van de door jouw geboekte les. Als deze instelling niet actief is dan kun je dit aanpassen in je 'Accountinstellingen'.

Log in op je online profielpagina op een laptop of een PC > klik op het pijltje wat naar beneden wijst naast jouw naam > klik op 'Accountinstellingen' > klik op Email opties > navigeer naar 'Groepen en Uitdagingen' > vink aan 'Bevestiging voor boeken van een les'.

Als je een les boekt, ontvang je in je Gmail inbox een bevestiging. Wanneer je deze opent, navigeer dan naar de optie: 'Toevoegen aan kalender' > pas eventueel een aantal opties aan of voeg details toe > klik op 'Opslaan'. De activiteit wordt nu toegevoegd aan je kalender.