Toegangscontrole | Aanbevolen bonprinter

Let op:
Er zijn veel verschillende soorten bon printers, omdat er geen echte standaard is kunnen wij geen specifieke specificaties geven van wat de bon printer nodig heeft. Ons systeem kan gekoppeld worden aan andere bon printers, maar om bovenstaande reden kunnen wij niet garanderen dat hij het doet. Controleer met support of je account manager of jouw bon printer werkt met ons systeem.

De bon printer met USB aansluiting die wij aanbevelen, is de Star TSP100.

Hij kan hier besteld worden (Europese website):

https://www.bypos.nl/star-tsp100-tsp143-compleet-kit-kassalade-bundel-bypos-1033

Let op: We koppelen niet met de LAN wifi bonprinter!

Let goed op of je de bonprinter inclusief of exclusief Kaslade bestelt. Als je een kaslade aan je bon printer wilt koppelen bekijk dan dit artikel.

We hebben getest met de kaslade uit dit artikel, maar het moet werken met elk lade systeem met een RJ11/12 connector.)

Om de bon printer te installeren, bekijk dit artikel.
Om de bon printer te gebruiken met onze software, bekijk dit artikel.