Toegangscontrole | Aanbevolen tourniquets

Om de tourniquets te gebruiken met onze software, zijn er twee benodigdheden:

• De optie om handmatig te openen (manual switch)
  • de Relay (Hardware kastje die de tourniquet verbind met de computer

Dit betekend in principe dat elke tourniquet die handmatig te openen is werkt met onze software.

Let op:

Er zijn veel verschillende soorten tourniquets, dus we kunnen niet garanderen dat elk type werkt met ons systeem. Controleer bij support of je account manager of jouw tourniquet werkt.

Om een tourniquet te bestellen, kan je contact opnemen met support. Naast de tourniquet heb je ook een “relay” nodig (het hardware kastje) om de tourniquet aan te sluiten op de computer. Virtuagym zal je van dit kastje voorzien als je het systeem gaat implementeren. Mocht het zo zijn dat support hierover geen contact met je heeft opgenomen, neem dan zelf contact op met support.

Wanneer je de tourniquet en de relay hebt aangeschaft, lees dit artikel met uitleg hoe je het kan installeren.

Om de tourniquet te gebruiken met onze software, bekijk dit artikel.