Toegangscontrole | gebruik tourniquet

Om meer te weten te komen over de specificaties waar de tourniquet aan moet voldoen, lees dit artikel. Om de tourniquet te installeren en de relay, bekijk dit artikel.

Nu het hardware deel klaar is, kan de tourniquet worden gekoppeld aan onze software. Dit kan je download in de bedrijfsinstellingen -> koppelingen. Start het setup.exe bestand zodat de applicatie wordt geïnstalleerd, er wordt een snelkoppeling gecreëerd op de desktop.

Ga naar het taakbalk icoon (rechts onderin), rechter muisknop en open de instellingen.

• In de instellingen, druk op ‘Nieuwe toevoegen’ om het menu te openen om card lezers toe te voegen.
  • Selecteer de scanner, geef het een naam (Tourniquet) en voer de check-in-key in van de sportschool.
    Lees hier hoe je een check-in key ontvangt
  • Klik op het blokje ‘Enable Relay Control’ (Relay control toelaten) om de tourniquet te beheren. Selecteer een COM port en kijk of de tourniquet opent.
  • Als de tourniquet opent, is de juiste poort gekozen. Klik op OK en start het programma opnieuw op.

Wanneer je nieuwe klanten in het portaal hebt toegevoegd, kan je hun account koppelen aan elk gewenste RFID voorwerp, lees hier meer over in dit artikel.

Het is ook mogelijk om de instellingen aan te passen van de check-in, lees hier meer over in dit artikel.