Toegangscontrole | Aanbevolen kassalade

Let op:
Er zijn veel verschillende soorten kassalade, omdat er geen echte standaard is kunnen wij geen specifieke specificaties geven van wat de kassalade nodig heeft. Ons systeem kan gekoppeld worden aan andere kassalade, maar om bovenstaande reden kunnen wij niet garanderen dat hij het doet. Controleer met support of je account manager of jouw bon printer werkt ben ons systeem.

De lade die wij aanbevelen te gebruiken, is de kassalade 410 24V RJ12.

Via deze link is hij te bestellen:

https://www.bypos.nl/kassalade/bypos-kassaladen-elektrisch-e410-bypos-1447

Normaal is de lade gekoppeld aan de bon printer. Hiervoor moet de bon printer gekoppeld zijn aan onze software. In dit artikel is meer te lezen over bon printers.

Als je alleen de kassalade wilt koppelen, heb je de volgende trigger nodig:

http://www.posdata.eu/gigatek-dt105-rj12-kassalade-trigger.html

Dit is om na te gaan of de lade is aangesloten aan de PC en zodat wij het kunnen lokaliseren.

Om de kassalade te installeren, lees dit artikel.
Om de kassalade te gebruiken met onze software, bekijk dit artikel.