Toegangscontrole | Aanbevolen Magneetstrip lezers

De magneetstrip lezer die wij aanbevelen en waarvan we zeker zijn dat het werkt, is de Glancetron 1290 USB-COM.

Het kan via deze link besteld worden (Europese website):

ga naar Posdata en zoek op “Glancetron 1290”

We hebben het model nodig wat USB-COM emulatie ondersteunt, dus let op!

Één van de volgende twee (het enigste verschil is de kleur):

JC-1290M6U-21-USB-COM     USB-kit zwart (COM/RS232 emul.)

JC-1290M6U-01-USB-COM

USB-kit grijs (COM/RS232 emul.)

Om te zien hoe de magneetstrip lezer moet worden geïnstalleerd, bekijk dit artikel.

Om te zien hoe de magneetstrip lezer werkt met onze software, bekijk dit artikel.