Workouts | QR codes gebruiken bij Workouts

Als sportschool kun je het invoeren van oefeningen nog makkelijker maken voor de klant. Het is namelijk mogelijk om een QR code te plakken op jullie fitnessapparatuur. Hierdoor kan de klant nog sneller de activiteiten loggen tijdens het sporten.

Je kunt als sportschool makkelijk de QR codes uit printen door:

• Naar je eigen activiteitenkalender te gaan
  • De oefening te zoeken die je wilt uitprinten
  • Op deze oefening te klikken
  • Te klikken op ‘print QR’ linksonder
  • De afbeelding te downloaden en deze te printen

Wanneer klanten in hun activiteitenkalender een workout of activiteit willen toevoegen kunnen zij kiezen voor de optie ‘Scan QR code’.