NEO Health | One Activiteitenmonitor

De gekoppelde activiteitenmonitor voor Virtuagym is de NEO Health One. In samenwerking met NEO Health heeft Virtuagym een complete integratie tussen de hardware en software ontwikkeld.  Je kunt deze producten kopen met een grote korting dus er is genoeg ruimte voor een lucratieve winstmarge.

De NEO Health One is een activiteitenmonitor die je aantal stappen, progressie ten opzichte van je dagelijkse doelen, totale afgelegde afstand, verbrande calorieën en uren slaap bijhoudt. Via Bluetooth synchroniseert deze met de Virtuagym app.

De activiteitenmonitor is perfect voor eigen gebruik, maar is ook een ideale tool om je klant te coachen, aangezien je direct toegang hebt tot alle gemeten data.

Je kunt je voortgang bekijken op je activiteitenmonitor door de monitor aan te raken. De display zal je home scherm laten zien met de datum, tijd en batterij status. Het tweede scherm laat het aantal stappen zien, vervolgens zie je het percentage ten opzichte van je dagelijkse doelen, de totale afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën.

In de Virtuagym app is het gemakkelijk je waarden te bekijken. De app geeft je een gedetailleerde overzicht van je voortgang in grafieken en tabellen. Je kunt verschillende tijd perioden selecteren om een duidelijk beeld te krijgen hoe je het over langere tijd doet. Alle data is ook beschikbaar voor de coach in de Voortgangsregistratie module in je Virtuagym portaal.

Met Neo Health wordt voortgangsregistratie makkelijk en geïntegreerd met Virtuagym. Ze zullen ervoor zorgen dat je sneller kunt werken en de beleving van de klant zal verbeteren.

Wanneer u meedoet met het Reseller programma, zullen we u voorzien van marketing materiaal zoals posters en brochures.

U kunt nu uw NEO Health producten bestellen via shop2fitness website en de innovatieve en slimme NEO Health technologie introduceren bij uw klanten.