NEO Health | Wat houdt het Reselling programma in?

Virtuagym heeft nu een Resellingprogramma gestart in samenwerking met NEO Health, een jong bedrijf die geavanceerde gezondheids en fitness sensor technologie levert. De activiteitenmonitor en Body composition weegschaal zijn volledig geïntegreerd met Virtuagym. Deze zorgen ervoor dat je sneller kunt werken en de beleving van de klant kunt verbeteren. Door het verkopen van deze producten aan je bestaande leden, kun je hen meer service verlenen en extra omzet creëren.

De NEO Health Onyx is een Body composition weegschaal die lichaamsgewicht, lichaamsvet, lichaamswater, spiermassa, BMI, BMR, botmassa en visceraal vet meet. De monitor is verbonden met je iOS of Android apparaat via Bluetooth en synchroniseert automatisch alle metingen met de Virtuagym app.

De NEO Health GO is onze nieuwste fitness tracker. Hij meet hartslag, toont inkomende oproep en bericht notificaties (momenteel alleen voor iPhone), telt je dagelijkse stappen, progressie ten opzichte van je dagelijkse doelen, totale afgelegde afstand, verbrande calorieën en uren slaap. Via Bluetooth synchroniseert deze met de Virtuagym app.

Met deze nieuwe producten van NEO Health kun je je klanten een compleet geïntegreerde ervaring bieden om lichaamswaarden te meten en activiteit bij te houden.

Beide producten zijn perfect voor eigen gebruik, maar kunnen ook een ideale tool zijn om je klant te coachen, aangezien je direct toegang hebt tot alle gemeten data. Voortgangsregistratie voor zowel de klant als trainers kan nu in een druk op de knop. Alle data kan worden bekeken in Virtuagym en de voortgangsregistratie app in het klant portaal.

Met de NEO Health producten, kun je niet alleen super snel de beleving van je klant verbeteren, maar je kan ook je omzet vergroten door mee te doen aan ons Resellingprogramma. Je kunt deze producten kopen met een grote korting dus er is genoeg ruimte voor een lucratieve winstmarge voor fitness professionals. Wilt u meer weten over de kosten, neem dan contact met ons op.

Wanneer je meedoet met het Resellingprogramma, zullen we jou voorzien van marketing materiaal zoals posters en brochures. Je kunt nu de producten bestellen via de shop2fitness website en de innovatieve en slimme NEO Health technologie introduceren bij je klanten.