NEO Health | Onyx Body Composition Weegschaal

In samenwerking met NEO Health heeft Virtuagym een complete integratie tussen hardware en software gerealiseerd voor een Body composition weegschaal.  Je kunt deze producten kopen met een grote korting dus er is genoeg ruimte voor een lucratieve winstmarge bij wederverkoop aan je klanten.

De NEO Health Onyx is een Body composition weegschaal die lichaamsgewicht, lichaamsvet, lichaamswater, spiermassa, BMI, BMR, botmassa en visceraal vet meet. De monitor is verbonden met je iOS of Android apparaat via Bluetooth en synchroniseert automatisch alle metingen met de Virtuagym app. Voortgangswaarden kunt u zowel op het apparaat zien als in de Virtuagym app. De Body composition weegschaal werkt perfect voor eigen gebruik, maar kan ook een ideale tool zijn om je klant te coachen, aangezien je direct toegang hebt tot alle gemeten data. Om de klant te kunnen wegen is het noodzakelijk om de leeftijd en lengte van de klant te hebben ingevuld in het klantprofiel. De klant kan dit zelf toevoegen of aanpassen in zijn of haar accountinstellingen.

In de Virtuagym app is het gemakkelijk je waarden te bekijken. De app geeft je een gedetailleerde overzicht van je voortgang. Deze wordt weergegeven in zowel grafieken als tabellen. Je kunt verschillende tijds perioden selecteren om een duidelijk beeld te krijgen hoe je het over langere tijd doet. Alle data is ook beschikbaar voor de coach in de voortgangsregistratie module van je Virtuagym portaal.

Met Neo Health wordt voortgangsregistratie makkelijk en geïntegreerd met Virtuagym. Dit zal ervoor zorgen dat je sneller kunt werken en de beleving van de klant zal verbeteren.

Wanneer u meedoet met het Reseller programma, zullen we u voorzien van marketing materiaal zoals posters en brochures.

U kunt nu uw NEO Health producten bestellen via shop2fitness website en de innovatieve en slimme NEO Health technologie introduceren bij uw klanten.