Hoe kan ik leden afmelden voor een les?

Wanneer een lid zich heeft aangemeld voor een les maar deze wil om wat voor reden dan ook afzeggen, dan kan of jij als medewerker of de klant dit zelf doen.

Als medewerker
Om een lid af te melden ga je naar de roosteractiviteit waar het lid is ingeschreven. Daar ga je naar het tabblad "deelnemers" en klik je op het prullenbakje rechts van de naam. Hier kies je een reden en dan is het lid afgemeld. Mocht het lid een credit hebben betaald bij het inboeken, dan wordt deze automatisch teruggestort mits de afmelding op tijd gebeurd.

Ook kun je als medewerker naar het klantenprofiel > tabje coaching > boekingen en dan op annuleer boeking klikken.

Als klant zelf
De klant zelf kan zich ook afmelden voor een les door naar het rooster te gaan, de roosteractiviteit aan te klikken en op annuleer boeking te klikken. Hiervoor moet altijd een reden worden gegeven. Mocht het lid een credit hebben betaald bij het inboeken, dan wordt deze automatisch teruggestort mits de afmelding op tijd gebeurd.