Mobiele Apps | Hoe rapporteer ik een foutief product?

Een deel van onze database is opgezet door onze gebruikers, waardoor niet-gevalideerde producten helaas foutieve informatie kan bevatten. Om ervoor te zorgen dat deze producten permanent uit jouw voedingslijst verdwijnen, kun je het product rapporteren vanuit je Mobiele Voedingsapp.

Je doet dit door op het informatie knopje te klikken rechts van het product. Wanneer je dan naar beneden scrollt, zie je de optie om het product te rapporteren. Zodra je dit doet, is het product uit jouw voedingslijst gewist.