Hoe houd ik mijn voortgang bij in de Voedingsapp?

Je kunt jouw voortgang bijhouden in de Voedingsapp door in het menu, onder het kopje "voortgang", kun je waardes zoals gewicht, BMI en andere metingen bijhouden. Door op het pijltje achter de nam van de voortgangswaarde te klikken kun je wisselen tussen de verschillende beschikbare voortgangswaardes. Door op de plus te drukken voeg je een nieuwe waarde toe.

Android:

Screenshot_20180323-155555.png     Screenshot_20180323-155738.png

Iphone:

IMG_9942.PNG       IMG_9943.PNG