Toegangscontrole | Installatie barcodescanner

Let op! Deze handleiding werkt alleen voor de Honeywell Genesis 7580g.

Uitleg

Om de scanner te installeren moet er eerst een driver voor geïnstalleerd worden. Vervolgens kan de scanner in USB serial mode worden gezet zodat de scanner serieel uitgelezen wordt in plaats van als toetsenbord. Daarna moet de scanner in Presentation mode – Mobile phone worden gezet zodat de scanner zowel van papier/pasje als van mobiele telefoons goed de codes kan lezen. Als laatste moet er een return teken toegevoegd worden. Dit betekend dat de scanner een nieuwe regel meestuurt na elke gelezen barcode. Dit zorgt ervoor dat het programma weet wanneer de volledige barcode aangekomen is, waardoor de codes beter kunnen worden afgehandeld

Stappen

1. Installeer de USB Serial Driver uit de map.(Klik hier om de driver te downloaden)
      of download de driver vanaf hier en klik op de downloadknop.

Hierna kunt u de gedownloade bestanden uitpakken.

In de map: HSM USB Serial Driver ver 3.1.4 -> Rechtsklik op het bestand setup.bat en voer deze uit als administrator. Vervolgens op Next klikken totdat de driver geïnstalleerd is. Wanner dat gelukt is, verbind de scanner met de computer.

1. Scan de volgende code om de scanner in USB Serial mode te zetten

2. Scan de onderstaande code om de scanner te zetten in de juiste stand voor mobiele telefoons

3. Scan de onderstaande code zodat er een return teken wordt toegevoegd aan het eind van de codes die gescand moeten worden.

Zodra de barcodescanner is geïnstalleerd, kan je de scanner koppelen met het check-in systeem van Virtuagym. Hoe dat moet kan je in dit artikel lezen.

Klanten koppelen aan een kaart

Wanneer je een klant hebt toegevoegd aan je portaal, kan je de kaart koppelen aan hun account. Hoe je dat doet lees je hier.

Ook kan je verschillende instellingen aanmaken voor je tourniquet, hierover lees je hier meer.

Tags: toegangscontrole, poortje, checkin, entree