Hoe voeg ik een maaltijd toe in de mobiele voedingsapp?

Het komt vaak voor dat mensen hetzelfde ontbijt nemen elke ochtend, of een aantal ochtenden in de week. Hetzelfde geldt voor de lunch en het avondeten of een snack als tussendoor.

Je kan deze voedingsmiddelen opslaan als een maaltijd. Nadat je je voeging hebt toegevoegd, kan je voedingsmiddelen selecteren en opslaan als maaltijd. Als je 2 of meer voedingsmiddelen selecteert, dan krijg je 4 opties: niet gegeten, opslaan als maaltijd, verwijder en kopieer. Als je zoals in onderstaande afbeelding het volkoren brood en de kipfilet wilt opslaan als maaltijd, kies van voor 'opslaan als maaltijd'.