Hoe verwijder ik een verkeerd product uit mijn voedingsdagboek?

Wanneer je producten toevoegt aan je voedingsdagboek, kan het voorkomen dat je per ongeluk een product toevoegt dat je wilt aanpassen of verwijderen. Om dit te doen, selecteer je het product en kies je bovenin je scherm voor "bewerken" of "verwijderen". Als je voor bewerken kiest, kun je de tijd van de maaltijd en de grootte van de portie aanpassen. Kies je voor verwijderen, dan wordt het product uit je voedingsdagboek gehaald.

Het verwijderen van een eigengemaakt product is op dit moment niet mogelijk. De reden hiervoor is dat wanneer je een eigen product aanmaakt, andere mensen dit product ook kunnen zien en dus gebruiken in hun dagboek. Zou je dit product verwijderen, wordt deze ook uit hun dagboek gehaald en dit zorgt ervoor dat hun statistieken niet meer kloppen. Daarom is het alleen mogelijk een product helemaal aan te passen zodat het een nieuw product wordt of het product te rapporteren, wat er voor zal zorgen dat het product uit jouw voedingsdatabase verwijderd wordt.