Klanten met een gezamelijk e-mailadres

In ons systeem worden gegevens van klanten gekoppeld aan 1 uniek e-mailadres, dus wat als twee klanten lid worden met een gezamenlijk e-mailadres?

Een nep-email adres gebruiken is niet aan te raden en mogelijk zelfs onveilig, omdat iemand anders in de account van de klant zou kunnen inloggen. In plaats daarvan kun je beter het e-mailadres van de klant uniek maken voor de 2e klant door er "+" achter te zetten en bijvoorbeeld een cijfer of naam. Dus als het adres "piet@gmail.com" is, maak je er bijvoorbeeld piet+01@gmail.com van of piet+anja@gmail.com. Ons systeem ziet dit nu als uniek emailadres en alle emails komen wel gewoon op piet@gmail.com binnen.