Mobiele Apps | Waar kan ik mijn gegeten macro's terugvinden?

In de Voedingsapp kun je een overzicht vinden van het aantal koolhydraten, eiwitten en vetten dat je op een dag hebt gegeten. Je kunt ook zien wat je doel is en hoeveel calorieën je nog mag eten. De Voedingsapp synchroniseert ook met de Virtuagym app, dus wanneer je jouw workouts afvinkt, zul je deze verbrande calorieën ook terugvinden in de Voedingsapp.

Naast de totalen van elke macro, kun je ook zien hoeveel gram er van elke macro in een product zat. Dit zie je zodra je een rondje hebt aangeklikt en dan bij de producten kijkt.