Credits | Handmatig credits toevoegen en aftrekken

Wanneer je handmatig credits wilt toevoegen bij een klant, omdat hij/zij nog resterende credits over heeft van een ander contract, kan je die credits handmatig toevoegen.

Ga naar de klanten en personeel app, ga naar de desbetreffende klant, en klik op het tabje 'producten'. Klik op de credit welke je wilt gebruiken.

Er wordt een nieuw scherm geopend met de creditgeschiedenis. Wanneer je rechsboven op 'opties' klikt, krijg je de optie om resterende credits toe te voegen.

Tags: credits, toevoegen, aftrekken, extra, klanten en personeel.