Credits | Handmatig credits toevoegen en aftrekken

Wanneer je handmatig credits wilt toevoegen bij een klant, omdat hij/zij nog resterende credits over heeft van een ander contract, kan je die credits handmatig toevoegen.

Ga naar de klanten en personeel app, ga naar de desbetreffende klant, en klik op het tabje 'producten'. Klik op het pijltje naast de credit welke je wilt gebruiken. Je krijgt nu alle opties te zien om credits handmatig toe te voegen en af te trekken. Je kunt bepalen hoeveel credits je toevoegd of aftrekt en wat de geldigheid van dze credits zijn. Bovendien kun je een notitie toevoegen.

Tags: credits, toevoegen, aftrekken, extra, klanten en personeel.