Toegangscontrole | Check-in instellingen

Wat houden de check-in instellingen in?

Klantenscherm

Bedrijfsinstellingen > Onder Ledenadministratie & Facturatie > Koppelingen > Nieuw

Het klantenscherm is het scherm dat klanten zien wanneer ze inchecken. Je kunt ervoor kiezen of klanten zien hoeveel credits ze nog hebben, of ze een openstaande factuur hebben, wanneer het contract afloopt en als ze jarig zijn geweest staat er een melding met 'Gefeliciteerd!'. Volg de volgende stappen om het klantenscherm in te stellen:

1) Sluit een tweede scherm aan op je computer dat zal dienen als klantenscherm

2) Open de instellingen van de Virtuagym check-in client software (dubbelklik op het bureaublad-icoon. Ga nu naar je startbalk onderin en klik met de rechtermuisknop op het oranje pasje > instellingen)

3) Open nu de check-in instellingen in je portaal via Bedrijfsinstellingen > Koppelingen > klik op de check-in > geavanceerd.

Voorbeeld

Medewerkerscherm
Wat je aan je klant kunt laten zien, kun je ook op je medewerkersscherm weergeven.

Per instelling, is het mogelijk om een waarschuwing te geven of om de toegang te weigeren. Een waarschuwing wordt weergeven met de kleur oranje op het medewerkersscherm. De "weiger toegang" wordt weergeven als rood.

Een klant ziet het volgende wanneer hij/zij geen toegang krijgt:

Een medewerker ziet het volgende:

*De check-in software draait op dit moment alleen op een Windows computer*

Tags: check-in, instellingen, check, in, bezoekersregistratie, bedrijfsinstellingen, koppelingen.