Een eigen persoonlijke roosteractiviteit aanmaken

Wanneer je je eigen roosteractiviteit mist tussen onze standaard lessen, kan je er zelf 1 toevoegen. Dat kan je doen via de bedrijfsinstellingen > roosterinstellingen > en klik onder "Aangemaakte Roosteractiviteiten" op "Toevoegen".

Je krijgt onderstaande opties te zien:

Je ziet dat je ook een Youtube link kan invoeren, dit kan je gebruiken als je bijvoorbeeld een online les aanbiedt. Wanneer je hier een link invoert, ziet het er als volgende uit in in je rooster:

Tags: les, custom les, eigen activiteit, rooster, bedrijfsinstellingen, roosterinstellingen.