Wat te doen bij inlogproblemen

Wanneer je Virtuagym gebruikt, kan het voorkomen dat je per ongeluk wordt uitgelogd. Er zijn een aantal redenen waarom dit kan gebeuren, die ik hieronder zal behandelen.

Je bent ingelogd met een ander account in een ander tabblad
Wanneer je meerdere accounts hebt of de computer wordt gedeeld met andere Virtuagym gebruikers, kan het goed zijn dat een ander account nog steeds is ingelogd in een ander tabblad van je browser. Dit zorgt ervoor dat het systeem jou uitlogt, omdat je niet op twee accounts tegelijkertijd ingelogd kan zijn. Zorg er dus voor dat je geen andere tabbladen van Virtuagym open hebt staan.

Je hebt cookies in je browser die een ander account hebben opgeslagen
Zelfs als je geen andere tabbladen open hebt staan, kan het zijn dat jouw browser een oud account heeft onthouden door middel van de cookies opgeslagen in jouw browser. Om je cookies te verwijderen, zal je je cache moeten verwijderen. Dit doe je in je browser instellingen, onder geschiedenis.

Je gebruikt een incognito tabblad in je browser
Als je niet wilt dat je PC browser geschiedenis opslaat, heb je er misschien voor gekozen te werken in een incognito tabblad. Het kan dan gebeuren dat je wordt uitgelogd, omdat het systeem jouw gegevens niet heeft bewaard. Als dit vaak gebeurd, kan je ervoor kiezen Virtuagym op een regulier tabblad te gebruiken.

Je hebt de "onthoud mij" optie niet aangevinkt toe je inlogde
Als je de optie "onthoud mij" niet hebt aangevinkt bij het inloggen en je opent het systeem nadat je het hebt afgesloten, zul je opnieuw moeten inloggen om weer toegang te krijgen.

Je hebt "Geavanceerde beveiliging" aangevinkt in Virtuagym
Geavanceerde beveiliging is een optie die je aan kunt zetten in je account instellingen in Virtuagym onder Privacy. Als je dit aan hebt gevinkt en je hebt de "onthoud mij" optie uitgevinkt, zul je niet automatisch worden ingelogd als je een link naar Virtuagym volgt.

Als je problemen blijft ondervinden met inloggen en bovenstaande redenen zijn niet van toepassing, neem dan contact met ons op zodat wij ernaar kunnen kijken.