Platform | Wat kan ik doen met mijn fitprofiel?

Elke gebruiker in het systeem heeft een persoonlijk fitprofiel. Op dit profiel kun je jouw voortgang inzien en in contact komen met andere gebruikers. Hieronder zullen we ingaan op alle opties die beschikbaar zijn op het persoonlijke profiel.

Een profielfoto toevoegen
De eerste stap in het opzetten van je persoonlijke profiel, is het uploaden van een profielfoto. Je kunt dit doen in je account instellingen > profielfoto, waar je een foto vanaf je computer kunt uploaden. De foto zal dan op je persoonlijke profiel worden geplaatst en is zichtbaar voor alle gebruikers.

Voortgangsfoto's toevoegen
Naast een profielfoto heb je ook de mogelijkheid foto's toe te voegen die jouw voortgang laten zien. Omdat we begrijpen dat jij deze foto's misschien niet met anderen wilt delen, kun je jouw privacy instellingen hierop instellen.

Het halen van badges
Om jou te motiveren je doelen te bereiken, hebben we een aantal badges opgezet om te verdienen. Probeer al je activiteiten te loggen en je zult zien dat je hiervoor beloond wordt met trofeeën. Hoe meer badges, hoe hoger je participatie!

Wordt lid van groepen
Om meer te leren over de mogelijkheden van Virtuagym en om de andere gebruikers te helpen hun doelen te behalen, kun je lid worden van groepen of er zelf eentje aanmaken. De groepen richten zich op een specifiek onderwerp, bekijk bijvoorbeeld eens de Voeding groep, waar mensen recepten met elkaar delen!

Schrijf een blog
Laat jouw vrienden weten hoe jouw voortgang ervoor staat door een blog te schrijven over jouw lifestyle. Je kunt ook het profiel van andere gebruikers bezoeken en hun blogs lezen, deze liken of erop reageren.

Doe mee aan een uitdaging

Om jouw doelen wat meer te illustreren, kun je meedoen aan een uitdaging. Wil je 5 kilo afvallen? Doe dan mee aan de uitdaging en zie jouw voortgang op je profiel in een blauwe voortgangsbalk. Of neem deel aan een gecombineerde uitdaging, waarin je met andere gebruikers toewerkt naar een gezamenlijk doel!