Lidmaatschappen | Filter actieve en inactieve lidmaatschappen klantenprofiel

In het klantenprofiel wordt er onderscheid gemaakt tussen een actief lidmaatschap en een inactief lidmaatschap. Deze filter is gemaakt om in 1 oogopslag te kunnen zien wat de actieve en de inactieve lidmaatschappen zijn van een klant. Deze filter kun je vinden in de app klanten en personeel, zoek het desbetreffende lid op en ga naar producten. Daar zul je onder het kopje lidmaatschappen de actieve lidmaatschappen zien staan.

Als je inactief aanklikt, dan zul je de inactieve lidmaatschappen zien verschijnen.