Lidmaatschappen | Betekenis van de iconen onder de opties in de lidmaatschappen

Als je een lidmaatschap hebt aangemaakt, staan er onder de opties 3 iconen. Deze 3 iconen zijn een snelkoppeling om snel te bewerken of om snel een overzicht te krijgen van welke leden aan het lidmaatschap gekoppeld zijn.

Dit is het bewerk icoon. Wanneer je het lidmaatschap wilt bewerken klik je hierop.

Dit is het icoon waarmee je kan zien welke klanten het betreffende lidmaatschap gebruiken.

Dit is het icoon om je lidmaatschap te bekijken. Je kan dan in een oogopslag zien wat de betaalcyclus o.i.d. is.

Tags: icoon, lidmaatschap, bedrijfsinstellingen, bewerk, betalen