Lidmaatschappen | Hoe maak ik mijn lidmaatschap inactief?

Als je een lidmaatschap niet meer gebruikt, dan kan je hem op inactief zetten. Hierdoor kan je hem niet meer aan je klanten toewijzen, en zal hij ook niet meer te vinden zijn tussen je actieve lidmaatschappen.

Ga naar je bedrijfsinstellingen, lidmaatschappen, en klik op het bewerkicoontje bij de opties achter het betreffende lidmaatschap.

Je ziet dat je bij de beschikbaarheid het lidmaatschao op inactief kan zetten. Sla het lidmaatschap op, en je zult het lidmaatschap niet meer tussen je actieve lidmaatschappen zien staan.

Tags: lidmaatschap verwijderen, deleten, bedrijfsinstellingen, lidmaatschappen, inactief.