Hoe kopieer ik een product, maaltijd of hele dag naar een andere dag?

Wanneer je jouw voeding elke dag bijhoudt, is de kans groot dat je vaak dezelfde producten logt. Om het bijhouden sneller en makkelijker te maken, kun je ervoor kiezen maaltijden aan te maken of je producten te kopiëren naar een andere dag. Eet je hetzelfde ontbijt als gisteren, of maak je hetzelfde avondeten als vorige week? Geen probleem, je kunt de producten gewoon kopiëren naar vandaag!

Ga terug naar de dag waarop je de producten voor het laatste hebt gelogd, selecteer ze en klik op "kopieer" rechts bovenaan het scherm. Kies een datum en voila, de producten zijn naar de andere dag gekopieerd.
De producten worden gekopieerd naar de maaltijd waarop ze origineel waren ingevoerd. Heb je vorige week die pannenkoeken met banaan als ontbijt gehad en wil je deze nu als lunch eten? Dan moet je de tijd nog even handmatig aanpassen.