Workouts | Hoe kan ik een superset aanmaken?

Wanneer je een trainingsplan voor je klant aan het opstellen bent, is de kans groot dat je een superset of circuit wilt gebruiken.

Op dit moment zijn we hard aan het werk een nieuwe plan editor te realiseren waarin je makkelijk supersets en circuits aan kunt maken. Om je tot die tijd te helpen, kun je het volgende doen:

Wanneer je een superset of circuit wilt aanmaken, kun je twee eigengemaakte activiteiten creëren genaamd "start superset/circuit" en "einde superset/circuit". Op deze manier kun je je klanten de informatie geven die zij nodig hebben zonder dat je een daadwerkelijke superset aanmaakt.