Klanten & Personeel | Hoe bewaar ik bestanden bij een klant?

Wanneer een klant lid wordt bij jouw club, is het goed mogelijk dat hier papierwerk bij aan de pas komt. De klant heeft waarschijnlijk een contract getekend, en misschien heb je een intake met hem gedaan. Het is logisch dat je deze informatie allemaal op één plek wilt bewaren.

Daarom is het mogelijk om bestanden te uploaden in een klantenprofiel. Deze optie vind je in het klantenprofiel onder de tab "Bestanden". Zodra je een bestand hebt geüpload, zul je deze ook weer kunnen downloaden vanaf dezelfde pagina door op het bestand te klikken. Let erop dat een klant deze bestanden niet kan inzien of downloaden.

De eerste 500mb is gratis om op te slaan, daarna gaat de prijs in staffels omhoog.

Zodra je bestanden hebt geupload, krijg je een extra optie in de Bedrijfsinstellingen onder Licentie & Facturen, genaamd Bestanden Opslag. Hier kun je zien hoeveel je nog over hebt van een bepaalde staffel.

Tags: files, upload, business settings, license and invoices.