Volgen

Bedrijfsinstellingen | Klantinstellingen

Hier kan je de privacy, de geavanceerde beveiliging en de email opties aanpassen voor al je nieuwe klanten. 

Je kunt hier aangeven wat de zichtbare naam is van je nieuwe klant, en of je wilt dat klanten van elkaar de voortgangsfoto's, voortgangsgrafieken, buddies etc zien. 

De geavanceerde beveiliging is een optie waardoor de links in de e-mails je niet meer automatisch inloggen. Deze optie staat standaard uit. 

In het onderdeel "mijn diensten" kun je aangeven welke diensten je klanten kunnen zien in hun club account. Als de optie "geef betaalmethoden weer" aangevinkt staat, dan kunnen klanten hun eigen betaalmethodes inzien en ook wijzigen. 

Verder kan je per onderdeel kiezen wat klanten kunnen inzien in hun club account. Mogen ze hun eigen facturen zien? Vink dit dan aan. Mogen ze hun lidmaatschap zien? Vink dat aan, etc. 

Bij de email opties kan je onderstaande items aan of uitvinken waar een e-mail van verstuurd mag worden. Bij het onderdeel coaching kan je een frequentie kiezen van verzenden. 

 

Klik uiteindelijk op opslaan en dan worden alle instellingen opgeslagen en gebruikt voor alle nieuwe klanten. 

 

Tags: klant, opties, aanpassen, instellen, bedrijfsinstellingen 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk