Mobiele Apps | Hoe boek ik een les in het rooster?

Download de Virtuagym app in de Google Play, Windows of de Apple Store. Open de app en log in met je email en wachtwoord waarmee je geregistreerd staat bij je club.

Na het inloggen kan je linksboven op het menu klikken, in het menu kies je voor 'Rooster'. Je komt dan terecht op de dag van vandaag. Als je een les wilt boeken in een rooster, check dan eerst even of je in het goede rooster zit. Je kan op het pijltje naast groepslessen klikken, en dan zie je (als je club meerdere roosters heeft) welke roosters je allemaal kan kiezen.

Je klikt op een les die je graag wilt boeken, je ziet dan of je gelijk kan reserveren, of dat je eerst credits moet aanschaffen bij je sportclub.

Wanneer je een les hebt gereserveerd, kan je hem natuurlijk ook weer annuleren. Dat doe je door weer naar de roosteractiviteit te gaan en op 'annuleer reservering' te klikken. Als je weer terug gaat naar het overzicht van de dag, zie je je geboekte les groen worden. Ook krijg je (als je club dit heeft ingesteld) een bevestigingsmail van je geboekte les.

Tags: rooster, boeken, mobiel, iphone, android, reserveren, opzeggen, annuleren