Facturen | Hoe maak ik een volgende factuur aan?

Als een klant alvast een maand of een aantal maanden vooruit wil betalen, dan kan je kiezen voor de optie op een volgende factuur aan te maken. Je kan een volgende factuur aanmaken in het contract van de klant. Via de klanten en personeel app, ga je naar het klantenprofiel van de klant. Je kiest daar voor 'producten', en klikt daar op het lidmaatschap van de klant.

Het kan zijn dat de einddatum van het contract hetzelfde is als de "betaald tot" datum. Wil je facturen genereren na de einddatum? Pas dan eerst de einddatum aan naar een toekomstige datum.

Eenmaal in het contract van de klant, kan je rechtsboven bij opties kiezen voor 'maak volgende factuur'. Je zult deze optie kunnen gebruiken tot je de einddatum van het contract bereikt.

Tags: factuur, aanmaken, vooruitbetaling, inhalen, betalen