Voortgang | Hoe houd ik de voortgang van mijn klanten bij?

De voortgangsregistratie app is één van de apps die beschikbaar is wanneer jij je klant wilt gaan coachen. Met deze app kun je de voortgang van je klanten bijhouden. Denk hierbij aan het wegen, meten en testen van verschillende waardes zoals gewicht, vetpercentage en interval shuttle run.

Al deze voortgangswaardes kun je vinden in de app "voortgangsregistratie". Je komt hier door naar de coach app te gaan, de klant die je wilt coachen aan te klikken en links in het menu te kiezen voor "voortgang".

Hier staan een aantal waardes standaard in, zoals gewicht, middelomtrek en vetpercentage. Wil je meer standaard waardes invoeren, dan kun je dit doen in de bedrijfsinstellingen onder "voortgangsregistratie".

Bij een klant kun je extra waardes toevoegen of een standaard waarde verwijderen. Je kunt waardes in het verleden toevoegen als de klant al langer bij je traint, of de startwaarde op vandaag invoeren. In het overzicht zie je altijd de laatste waarde en standaard waarde getoond, en daarnaast het algehele positieve of negatieve resultaat.

Om meer inzicht te krijgen in het verloop van deze waardes, kun je het onderdeel "grafieken" bekijken. Hier zie je in een grafiek het verloop van alle ingevoerde resultaten, waarbij wordt aangegeven wat voor effect dit heeft gehad. Je kunt zelfs 2 waardes met elkaar vergelijken.

Binnen Virtuagym is het mogelijk om een koppeling te maken met de producten van NEO Health. NEO Health is een jong bedrijf dat innovatieve gezondheids- en fitnesssensor technologie produceert. Het bedrijf heeft een activiteitenmonitor en een Body composition weegschaal welke volledig geïntegreerd zijn met Virtuagym. Deze zullen ervoor zorgen dat je sneller kunt werken en de beleving van de klant zal verbeteren. Met deze producten kun je automatisch de voortgang van je klanten registreren in Virtuagym en de voortgangsregistratie module.

De NEO Health Go is een fitness tracker die je aantal stappen, progressie ten opzichte van je dagelijkse doelen, totale afgelegde afstand, hartslag, verbrande calorieën en uren slaap bijhoudt. Via Bluetooth synchroniseert hij met de Virtuagym app.

Allebei deze producten zijn perfect voor eigen gebruik, maar kunnen ook een ideale tool zijn om je klant te coachen, aangezien je direct toegang hebt tot alle gemeten data. Voortgangsregistratie voor zowel de klant als trainers kan nu in een druk op de knop. Alle data kan worden bekeken in Virtuagym en de voortgangsregistratie app in het klant portaal.

Het Reselling Programma zorgt ervoor dat je extra omzet kan creëren zonder nieuwe verplichtingen aan te gaan. Je kunt deze producten kopen met een grote korting dus er is genoeg ruimte voor een lucratieve winstmarge.

Als je meer wilt weten over deze mogelijkheid, klik dan hier.